Oferta usi interior

    Executam usi la comanda pe orice dimensiune, nemaifiind necesara pregatirea sau modificarea golurilor de zid, fara costuri suplimentare fata de dimensiunile standard.
1. Usi interior TEI STRATIFICAT: foaie de usa de 43 mm grosime, pervaze fata/spate din lemn masiv avand o latime de 60 mm, toc din lemn masiv de 100/120 mm, balamale AGB-Italia, broasca ingropata AGB, maner cu rozeta de la verofer.ro, cheder de etansare, captuseala (extensia de toc, care imbraca grosimea peretelui).
2. Culoarea se alege din paletarul nostru sau se va executa la comanda. Tehnologie Vopsire: Impregnant ADLER (patrunde in lemn 4mm, protejeaza împotriva: focului, a insectelor lemnului, a ciupercilor) Grundul ADLER (intareste fibra lemnului si ii regleaza absorbabilitatea), Lacul ADLER (confera protectie impotriva intemperiilor, ciupercilor si insectelor; confera aspect de lemn nobil; nu se exfoliaza. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta prin e-mail sau la telefon 0723133985
EXPERIENTA VINE IN AJUTORUL DUMNEAVOASTRA


STRUCTURA FOII
- Pentru fabricarea tuturor elementelor din lemn se foloseste doar materie prima categoria A1 (fara noduri cazatoare, cu umiditate intre 8-10%, fara a se folosi inima si partea exterioara a busteanului). Procesul de stratificare se face conform normelor europene utilizand adezivi poliuretanici sau pe baza de dispersie (Clasa D4 – dupa DIN EN 204 – D4 şi WATT 91: 8 N/mm2 ) de cea mai buna calitate de la producatori din Italia si Austria.
- Rama din lemn stratificat (Brad, Tei, Stejar), grosime de 43 mm.
- Toc din lemn stratificat - 120mm latime .
- Tablie din lemn stratificat.
- Captuseala din lemn masiv (aceasta are dimensiunile in functie de grosimea zidului) .
- Pervaz fasonat plat, din lemn masiv, avand latime de la 60 mm pana la 100 mm si grosime de 20 mm.
FERONERIA
- Broasca complet metalica AGB, intr-un punct, cu cheie; optional cu cilindru / butuc sau inchidere pentru baie; Produs fabricat 100% in Italia conform EN ISO 9227.
- Balamale AGB - fabricate in Italia – reglabile cu stift insurubat: min 3 buc/foaie usa. Au fost facute toate probele de rezistenta conform normei UNI EN 1935, depasind fara probleme testele specifice de 200.000 cicluri de deschidere cu o incarcare de 100 kg.
- Maner Premium Verofer : Maner pe filet cu rozeta metalica fabricat conform STAS ISO900:2008 (Compania Verofer face parte dintr-un grup de companii cu traditie de peste 50 de ani in Italia).
- Garnitura de etansare montata perimetral pe tocul usii.
GEAMURI
- In cazul usilor de interior se pot aplica geamuri ornamentale de la 4 mm pana la 8 mm grosime. Furnizorii nostri de geamuri ne asigura calitatea acestora prin certificate de calitate conform ISO9001:2008
-Optional se pot monta geamuri securizate.
LACURI
- Impregnant ADLER - Austria (patrunde in lemn 4mm, protejeaza împotriva: focului, a insectelor lemnului, a ciupercilor) conform STAS DIN688003 .
- Grundul ADLER - Austria (intareste fibra lemnului si ii regleaza absorbabilitatea) conform STAS EC No 1907/2006 .
- Lacul ADLER - Austria (confera protectie impotriva intemperiilor, ciupercilor si insectelor; confera aspect de lemn nobil; nu se exfoliaza) conform STAS EC No 1907/2006 .
GARANTIE
- Atelierul nostru va ofera 2 ani garantie pentru elementele confectionate din lemn, conform certificatului de garantie, iar pentru accesorii suntem obligati conform legii sa oferim aceiasi garantie pe care o primim de la furnizorii nostri (intre 1 si 2 ani).
MONTAJ
- Consideram montajul ca fiind o etapa extrem de importanta in sistemul nostru de calitate, de aceea acesta este realizat doar de catre echipele noastre specializate in acest sens.
- La finalizarea montajului se intocmeste un proces verbal de predare / primire, intre reprezentantul nostru si client, unde sunt stipulate mai multe detalii ce trebuiesc verificate de catre client (asistat de reprezentantul nostru) pentru a avea siguranta ca produsele au fost executate / montate conform standardelor noastre de calitate prezentate la ofertarea produselor.

Datele noastre de contact


Adresa: Sat Pleasa Comuna Bucov, Prahova.
Telefon:   0723 133 985
                    0344 257 868

  office@atelieruldeusi.ro
  vanzari@atelieruldeusi.ro

Formular de contact


          

dog checks
Suna acum